Нарядні плаття великих розмірів – як вибрати своє?

Сукня для жінки – це неначе її козирна карта, яка гарантує майже 100% успіху. Нарядне плаття для відвідання опери чи модна сукня для посиденьок з подругами – в будь-якому випадку образ має приголомшувати.

Вважається, що для жіночої фігури вже давно вибрані звичні параметри – 90-60-90, але це не так. Світ знає безліч прикладів повних жінок, чиї розкішні форми не залишили байдужим нікого. Грамотно підібрана сукня лише підкреслить жіночі чесноти, але треба знати кілька головних правил. 

Перше і найголовніше – зрозуміти свій тип фігури.

Загалом, їх вирізняють  п’ять– трикутник, прямокутник, груша, коло і пісочний годинник. Жінки, що мають вузькі плечі і широкі стегна – власниці типу «трикутник», панянки, чиї плечі, талія і стегна знаходяться приблизно в одному об’ємі – «прямокутники», тип фігури «коло» — це об’ємна талія, стегна і худорляві ноги. Жінки, що мають тип фігури «груша» є власницями пропорційних плечей, лінії грудей і стегон, при цьому талія залишається вузькою. Тож, в першу чергу жінці, яка вибирає собі сукню, треба зрозуміти, яким типом фігури вона володіє.

Коли з типом фігури визначилися, час вибирати собі сукню. Плаття для повних можна обрати тут: https://pani-style.com.ua/. Важливо пам’ятати, що головна задача наряду – підкреслювати переваги жінки.

«Перевернутим трикутникам» треба врівноважити плечі і стегна, а отже можна вибирати собі сукню зі складними елементами у верхній частині одягу, драпіруванням на комірці, рукавами-ліхтариками і спідницями прямого покрою, уникаючи так звану форму «сонце-кльош». Повненьким панянкам з «прямокутною» формою фігури варто вибирати плаття з прямою формою крою, одягати на талію тонкі ремінці, аби створити її лінію. Крім того, можна проекспериментувати з сукнями, в яких спідниця має форму «кльош».

Дівчатам, що мають тип фігури «коло», варто віддавати перевагу вільним сукням, які не облягають тіло. Жінки-пісочні годинники можуть сміливо одягати сукні-футляри, що підкреслюють пишний бюст, стегна і тонку талію. Проте, при виборі сукні, треба бути уважнішою з лінією декольте – якщо воно занадто глибоке, образ вийде вульгарним. Це правило універсальне і стосується усіх типів жіночої фігури.   

В будь-якому випадку, головне – це отримувати задоволення від власного тіла, образу і настрою. Вдало підібрана сукня не зробить з вас іншу панянку – вона допоможе вам розкрити свій власний потенціал і жіночність.

З огляду на те, що сьогодення диктує нові правила і у сучасної жінки не завжди є час на шопінг, підібрати собі свою ідеальну сукню можна в інтернет-магазині плаття великих розмірів Pani Style. Широкий вибір, помірні ціни і швидка доставка забезпечать вам комфортний шопінг. Крім цього, є оплата при отриманні сукні і можливість поміняти товар.

Величезний асортимент нарядів для повних жінок не залишить вас байдужими, тож, будьте певні – своїм образом ви залишитесь задоволеною.