Жіночі хитрощі: вміння вибрати плаття, яке приховає дрібні недоліки

У світі не буває некрасивих жінок, буває неправильно підібраний одяг, який замість того, щоб приховувати якісь недоліки фігури, ще більше їх підкреслює або робить силует безформним і мішкуватим. Але кожна леді мріє виглядати неординарно, ефектно і привабливо! Тоді потрібні зміни, і починати, в першу чергу, потрібно з себе самої.

Першим і найголовнішим завданням буде позбутися від комплексів, тобто раз і назавжди забути про те, що ти маєш якісь недоліки — їх легко і просто можна виправити за допомогою одягу.

А другим завданням буде — змінити гардероб і носити речі, тільки свого розміру, які зроблять образ жіночним і неповторним. Ну що, ти готова до змін? Тоді починаємо.

Найважливішим, головним і незамінним нарядом в твоєму гардеробі є сукня, яке здатне кожну дівчину перетворити на справжню принцесу. Безліч суконь є в магазині Candy Style — обов’язково завітай після читання статті. Але, для того, щоб плаття виглядало не тільки красиво, модно і стильно, а й уміло приховувало вади фігури, потрібно вибрати і купити плаття, яке підійде саме тобі.

Для початку потрібно уважно розглянути свою фігуру і визначити проблемні зони (якщо такі існують взагалі), які треба гарненько приховати. Якщо ти все життя відмовлялася носити сукні, з-за того, що ти маєш животик, то це даремно, адже саме для тебе створені моделі з драпіруванням або складками на лінії талії. Відмінно підкреслить твою фігуру тонкий поясок, колір якого повинен збігатися з тоном сукні. Забудь про існування широкого пояса, він ще більше зробить акцент на твій живіт. Вибирай сукню з яскравим принтом або орнаментом у верхній частині — це переведе погляд з проблемного місця на ідеальну частину твого тіла.

Для того щоб візуально збільшити груди, потрібно підбирати моделі з накладними кишенями і завищеною талією. Чудово приховують її маленький обсяг оборки і рюші, а V- подібний виріз створить ілюзію великого розміру.

Візуально звузити широкі стегна допоможуть плаття з драпіруванням на стегнах. Відмінним помічником стане коса лінія, яка здатна «зменшувати» їх візуально. Вироби з накладними кишенями — не для тебе, вони лише додадуть обсяг, там, де не потрібно. І пам’ятай — ніяких світлих тонів нижче пояса, вони повинні бути тільки у верхній частині твого вбрання.

Широкі плечі — це не привід для хвилювань, адже їх відмінно можна збалансувати зі стегнами, використовуючи сукні з заниженою талією або трапецієподібні моделі. Не варто надягати вироби з пишними рукавами у вигляді ліхтариків або воланів — вони лише підкреслять непропорційність твоєї фігури.

Думаємо, наші поради стали тобі корисними, і ти зможеш зробити правильний вибір — купити плаття, в якому ти будеш не тільки виглядати, але і відчувати себе на всі сто.

А тепер купувати одяг стало набагато легше і простіше, тому що існує безліч інтернет-магазинів, які дають можливість купити плаття в Києві, не виходячи з дому. Тобі не потрібно нікуди їхати, всього за кілька хвилин ти можеш зробити свій вибір і твій замовлення доставлять в зручний для тебе місце (додому або на роботу).

Залишайся завжди сама собою, не женися за ідеальними формами, а пам’ятай — сьогодні в моді жіночність і природність!