Чоловічі трикотажні речі: що і з чим носити

З настанням осінніх холодів почуття загострюються. Тепла вимагають не лише витончені дівчата, а й сильні чоловіки. Затишок подарують чашка гарячого імбирного чаю, запах мандаринів і, звичайно, в’язані речі. Але комбінувати такий одяг потрібно правильно

З настанням осінніх холодів почуття загострюються. Тепла вимагають не лише витончені дівчата, а й сильні чоловіки. Затишок подарують чашка гарячого імбирного чаю, запах мандаринів і, звичайно, в’язані речі. Але комбінувати такий одяг потрібно правильно. Розбираємось у всіх нюансах разом із унікальним сервісом для вигідного онлайн шопінгу Shopsy.

Теплі светри

У чоловічі светри так і хочеться укутатися, і цим бажанням не нехтують дівчата, які люблять одягатися в них при кожній слушній нагоді. Але якщо носити вироби відповідно до їхнього прямого призначення — на чоловічих торсах, то варто дотримуватися простих правил.

При виборі светра краще надати перевагу моделі під горло. Так ви захистите себе від вогкості та вогкого вітру, додавши образу яскравий акцент. Залежно від комплекції, визначтеся з типом в’язки. Власникам рельєфного тіла підійдуть речі з великими петлями та геометричними візерунками. Великим чоловікам краще придивитися до класичних моделей середньої або дрібної в’язки.

Оригінальні светри поєднуються з джинсами рівного крою, кашеміровими пальтами та куртками в стилі гравців в американський футбол. А ось під класичний костюм виріб краще не вдягати. Воно збиратиметься у складки під піджаком, створюючи незручності.

Джемпери та пуловери

М’які джемпери та стильні пуловери – це насамперед красиво. Вони шиються з якісного трикотажу, м’якого і приємного до тіла. Пам’ятайте, що вибирати необхідно саме такі моделі, в іншому випадку, ніжна чоловіча шкіра (а це насправді так) буде свербіти і свербіти.

Вирушаючи в магазин за обновкою, стежте, щоб джемпер добре сидів по фігурі. Зверніть увагу і на склад трикотажу, віддавши перевагу 100% бавовні.