Мистецтво проведення романтичної вечері

Прийняття їжі – інстинктивний процес. І, як і у випадку більшості інстинктивних дій, чоловіки часто діють на автопілоті, варто лише з’явитися перед ними. Це нормально, коли ви стоїте над раковиною і їсте пластівці прямо з коробки, але якщо ви не вдома, та ще й з жінкою, яка вбралася з такого приводу, настав час міняти манери. Трапеза, за якою ви збираєтеся провести час, не продиктована необхідністю виживання. До неї потрібно ставитися як до особливої ​​події. І якщо ви звернете увагу на деякі моменти, саме так буде.

Опанувати мистецтво проведення романтичної вечері неважко, і справа не так у правильному етикеті (яка вилка для чого призначена, або коли слід класти серветку на коліна), хоча знати його, безумовно, корисно. Згадайте ці прості правила, перш ніж вирушити до гарного ресторану, і, можливо, вона погодиться навіть на десерт.

1. Завжди пропускайте її вперед

Вона перша сідає в машину, тому що ви тримаєте двері для неї. Те саме при вході в ресторан. Вона перша знімає пальто, тому що ви допомагаєте їй у цьому, перша сідає за стіл. Вона перша переглядає меню і перша замовляє (якщо тільки ви не погодили вибір страв наперед, тоді ви робите замовлення для вас обох). Вона перша торкається закуски, перша бере шматок хліба. Ми, чоловіки, егоїстичні. Ми звикли боротися за шматок піци або за останню пляшку пива у колі наших таких егоїстичних друзів. Покажіть їй, що вона для вас найголовніше сьогодні. Чи не вино, не біфштекс, не крем-брюле. Вона.

2. Зменште свій темп

Зазвичай чоловіки приймають їжу у швидшому темпі, ніж жінки. Вони повільно ходять, а ми скачемо риссю. Пригальмуйте. Вам ніхто не встановлює термін закінчення їди. Крім того, якщо ви тільки і робитимете, що запихати їжу в рот, як ви збираєтеся вести розмову?

3. Слухайте її

Відмінний спосіб, який допоможе вам не поспішаючи, полягає в тому, що вам просто потрібно слухати все, що говорить ваша дама. Вона, напевно, досить цікава, можливо, навіть дуже цікава. Зрозуміло, ви не повинні перестаратися у цьому, щоб вона відчула себе лектором, який читає лекцію цілої аудиторії студентів. Дивіться на неї, а не на інших відвідувачів ресторану. Не відволікайтеся через дрібниці.

4. Одягніть піджак або блейзер

Ви збираєтеся повечеряти не в простій забігайлівці, тому й виглядати потрібно належним чином. В ідеалі ваш піджак має бути пошитий на замовлення. Тому що, коли ви сидітимете за столом, форми вашого тіла будуть вигідно виглядати. Жінки люблять хлопців із широкими плечима. Піджак із правильною лінією плечей допоможе вам підтримати атлетичний зовнішній вигляд. І жодних жорстких підплічників. Крім того, внутрішня кишеня піджака — зручне місце для зберігання грошей та інших запасів з вашого джентльменського набору.

5. Коли справа доходить до оплати

Ви сплачуєте рахунок. Повністю.

6. Дві порції спиртного, не більше

Швидше за все, вам захочеться келих гарного вина під час вечері. Випийте його із задоволенням. А якщо захочеться ще один? Чому б і ні. Але вже від третьої порції спиртного, особливо після оплати рахунку, вона практично гарантовано відмовиться, до того ж після цього ви самі будете не в кращій формі.

Ось бачите, все дуже просто, і на відміну від назв ресторанних страв не так вже й важко запам’ятати. Засвойте всі ці правила, і швидше за все друга романтична вечеря не змусить себе чекати. Навіть якщо половину вечора ви провели із шматком шпинату, що застряг у зубах.