Правила етикету, які має знати кожен чоловік

У суспільстві мало хто, і жінок і чоловіків, знайомі з правилами етикету. Від нього у повсякденному житті залишилася лише маленька луна. Відкриваючи перед дамою двері, ви навіть не замислюєтеся про те, куди це взялося, при тому всьому, що вас цьому ніхто, швидше за все, не вчив.

Для початку розповім вам легенду, в якій йдеться про те, чому чоловіки пропускають жінок уперед, відчиняють перед нею двері. Говорять, що це пов’язано з тим, що ще за часів наших пращурів, до нашої ери, тоді коли було дуже маленьке населення Землі, і люди ще не навчилися добувати вогонь, люди жили в печерах. У пошуках відповідного місця, де можна було мешкати, жінку пускали вперед, бо, якщо в печері був дикий, небезпечний звір, він насамперед з’їсть або роздере її, а не чоловіка-добувача, який годує всю сім’ю.

Ввічливість, галантність, ваші манери – речі, на які просто не можна не звернути увагу під час спілкування – ваша своєрідна візитна карта. Ми підготували для вас перелік правил етикету, які повинен знати кожен чоловік.
1. Чоловік завжди повинен першим входити до ресторану, оскільки це ознака того, що зустріч відбувається за вашою ініціативою, ви платитимете – іншими словами – ви володієте ситуацією.

2. Під час розмови не варто чимось займати свої руки, тому що якщо ви крутитимете в руках телефон, м’ятиме серветку — це вважається не ввічливістю до вашого співрозмовника.

3. У чоловічій компанії не прийнятний розмову про жінку, неважливо про жінку вашого серця, або який-небудь, за наявності третьої особи.

4. Потрібно допомагати жінці нести важкі предмети, не важливо, в якому вона віці. Сумки жіночі носять тільки жінки! Якщо вона у неї важка, то це вже не ваша проблема, єдине, що ви можете зробити, це запропонувати їй купити пакет і перекласти вантаж у нього.

5. Запізнення на зустріч із жінкою це дурний тон. Ви повинні постаратися прийти раніше, тому що інакше ви можете поставити її в незручне становище. Якщо ви знаєте, що запізнитесь, то вам варто її про це попередити і вибачитися за це.

6. Чоловікам не прийнято сидіти, якщо жінки стоять. Яскравий приклад – це громадський транспорт.

7. Якщо ви знаходитесь в компанії з жінкою, вам варто при вході в приміщення допомогти їй роздягнутися, і при виході допомогти одягнутися назад.

8. До ліфта першим повинен зайти чоловік, але виходити першою повинна жінка.

9. Чоловік повинен йти вулицею ліворуч від жінки. Винятком є ​​лише військові, оскільки можливо їм треба буде віддати військове привітання.

10. Чоловік, перед тим як закурити у присутності жінки, повинен спочатку спитати у неї дозволу.

Все не так вже й складно! Дотримуючись цих простих правил, ви відразу відчуєте, що жінки почнуть дивитися на вас по-іншому!