Який вплив йога впливає на сексуальне життя та здоров’я в цілому?

Незалежно від тривалості відносин, їх особливостей та проявів почуттів, заняття йогою покращать сексуальне життя та внесуть у відносини гармонію. На це є чимало причин, про які ми розповімо в сьогоднішній статті.

Багато чоловіків вважають, що йога – це виключно жіночий вид фізичної активності. А даремно. Адже справжніми йогами завжди були лише чоловіки. І якщо ти все-таки зважишся сходити на тренування з йоги, то краще, щоб тренером був саме чоловік.

Отже, пропонуємо дізнатися, які безперечні плюси принесе практика тренувань з йоги.
Поліпшується здоров’я та фізична форма

Заняття йогою підвищують витривалість, роблять тіло гнучкішим, а фігуру – стрункішою. Такі зміни будуть до душі не лише тобі, а й другій половинці.

Підвищується настрій

Йога сприяє усуненню наслідків стресів та знімає депресивні та тривожні стани. Під час та після вправ відчуваються позитивні емоції та підвищується настрій.
Омолодження

Заняття йогою уповільнюють процес старіння та омолоджують організм. Після тренувань відчувається заряд бадьорості та енергії, характерний для молодих людей.
Посилюється сексуальне бажання

Найцікавіший розділ, на якому ми хотіли б акцентувати увагу.

Під час занять йогою покращується циркуляція крові та спостерігається її приплив до внутрішніх органів. При цьому вправи прибирають фізичні та емоційні блоки. Все це разом допомагає почуватися під час сексу розкутим.

Пози асани посилюють потенцію у чоловіків і пробуджують бажання у прекрасної статі. Вони поряд із дихальними вправами дозволяють відчути взаємозв’язок душі з тілом і викликають бажання виявити турботу про себе.

Під час йоги люди відкриті для нових відчуттів, тому обидва партнери вносять в інтимне життя нові враження, емоції та потоки сексуальної енергії. В результаті пара починає приносити один одному більше задоволення.
Розслаблення

У стрімкому життєвому ритмі, що супроводжується клопотами, який завжди буває просто розслабитися. Йога – чудове вирішення такої проблеми. Вона допомагає чоловікам тримати ситуацію під контролем, а жінкам – зберігати розважливість та спокій.

Управління своєю сексуальністю

Відповідно до світогляду йогів, енергетичні центри людини (духовність, лідерство, почуття, задоволення, інтуїція) харчуються від найголовнішого центру – сексуального. Його енергія – база, і під час занять йогою люди вловлюють цей потік, накопичують, розподіляють та обмінюються ним із сексуальним партнером.

Освоївши техніку йоги, вже незабаром можна відчути позитивні зміни у парі, особливо у сексуальній сфері.