7 ознак зради дружини

Якщо ви запідозрили, що ваша дружина завела за роман, але є сумніви, то існують деякі ознаки, за якими можна це визначити. Для цього слід звернути увагу, як дружина почала поводитися. Щоб виявити факт зради, кожен чоловік має знати ці ознаки. Однак панікувати варто лише за наявності більшості з наведених нижче пунктів. Як зрозуміти, що дружина вам зраджує?

1. Зміна смаків. Дружині вже не подобається ваша улюблена туалетна вода, дратує запах одеколону, стиль одягу тощо.

2. Нові інтереси. Коли кохана жінка спонтанно полюбила деякі види спорту, почала розбиратися в машинах, захоплюватись риболовлею, слід насторожитися.

3. Постійно гарний настрій. У всіх дружин буває поганий настрій, але якщо вона постійно перебуває у відмінному настрої, співає пісні, завжди ходить з усмішкою на обличчі, то треба замислитись. А якщо постійне прибирання, закиди свекрухи, погана поведінка дітей не змінюють її настрою, то це, напевно, свідчить про наявність коханця.

4. Зміна іміджу. Дружина різко почала хвилюватися на рахунок свого зовнішнього вигляду, переживає через зморшки, відсутність речей, стильну зачіску, записалася в спортивний зал, відвідує косметологічний салон. Значить, вона хоче сподобатися комусь.

5. Приступи турботи, уваги, кохання. Донедавна дружина постійно лаялася з вами, була байдужою, але раптово її ставлення до вас змінилося. Вона перестала лаятися, дозволяє зустрічатися з приятелями, не дзвонить щохвилини, якщо ви затримуєтеся, це може означати, що вона відчуває провину за собою.

6. Часті відлучки, приходи додому у пізній час. Якщо дружина почала упорядковувати себе і стала часто виходити з дому, то слід насторожитися.

7. Нова спідня білизна. Ваша дружина вже довгий час не купувала спідню білизну, але раптово почала цікавитися цим, плюс до всього зробила інтимну стрижку, то ці ознаки є ваговим аргументом, що вона вам зраджує. У разі слід поставити пряме питання. У деяких рекомендаціях є частинка жарту, проте ці ознаки не варто ігнорувати, адже роги прикрашають тільки тварин.