Як спокусити дівчину поглядом

У процесі спокуси дівчат головним інструментом є погляд. Жінки й самі користуються цим прийомом, коли хочуть зацікавити хлопця. Тому потрібно знати, як правильно це робити, проте більшість чоловіків не вміє дивитися жінці у вічі. Щоб досягти бажаного результату, необхідно дивитися їй у вічі під час бесіди, і нікуди більше, а ще краще тільки в одне око.

Досвідчені спокусники знають, що саме контакт очей дозволяє привернути до себе панночку. Жінка може про все забути, коли безперервно контактує поглядом, оскільки в цей момент її переповнюють почуття, в деяких випадках вона навіть не розумітиме, що ви кажете їй. А якщо ви викликали в неї почуття, то легко зможете спокусити її, можливо, що вона почне це робити. Запам’ятайте, що погляд має бути безперервним.

Перед вашим поглядом не повинно бути жодних перешкод. Досягти бажаного можуть завадити будь-які окуляри, часті моргання, швидка зміна погляду з одного на інше око. Як потрібно правильно дивитися: – Намагайтеся дивитися тільки в праве око, так як воно ближче розташоване до правої півкулі, яка відповідає за почуття та емоції. – Вам не повинні перешкодити окуляри, тому їх потрібно позбутися. – Під час розмови намагайтеся не моргати.

– Не бігайте часто очима. – Ні відводьте свого погляду, ні за яких обставин. – Якщо дівчина відвела свій погляд, то треба до неї трохи доторкнутися, щоб відновити контакт. – Дивіться так, щоб дівчина була глибшою, ніж насправді. Якщо у вас це не виходить, то подивіться спочатку в далечінь, і після цього налагодьте контакт з її очима. Якщо ви дотримуватиметеся цих правил, то переконайтеся в їхній ефективній дії. Погляд є невербальним способом, який може спричинити емоції. Разом із жестами та мімікою цей інструмент творить дива.

Сучасних жінок вже не цікавлять різні жарти, тому треба навчитися без слів, спокушати будь-яку даму. Вчені стверджують, що мова тіла та звуки становлять 80 відсотків спілкування, а ось сенс слів, лише 20 відсотків. Тому погляд зацікавлять дівчину більше, ніж цікава розмова. Якщо ви хвилюєтеся при розмові з вродливою жінкою, то ваш погляд дасть їй зрозуміти, що ви почуваєтеся впевнено. Це нормально, коли чоловік хвилюється у компанії шикарної дами.

Тому треба безперервно дивитися їй у вічі. Якщо ви відведете погляд, вона зрозуміє, що у вас з’явилися почуття, тому цього ніколи не потрібно робити. Коли втомитеся дивитися, можна на секунду відвести погляд убік чи вгору, і потім повернутися до контакту.