Як зробити пропозицію коханої

Якщо чоловік зважився зробити свою жінці пропозицію, то він готовий багато на що, щоб отримати позитивну відповідь. Деякі пишуть вірші, інші знімають фільм, деякі навіть пропонують у комп’ютерних іграх. Сильна стать будь-якими способами намагається здивувати свою кохану, щоб вона без сумніву погодилася на пропозицію.

Слід зазначити, що універсального та безпрограшного варіанта не існує. Але цей момент має наступити тільки тоді, коли обидва партнери відчувають глибокі почуття один до одного, зустрічаються деякий час, і дійшли висновку, що готові прожити разом усе життя.

Бувають випадки, коли пара щасливо живе разом, радіє кожній миті, проведеній разом, і в один голос можуть сказати, що готові йти до РАГСу. Але будь-якій дівчині хочеться почути заповітні слова речення. Тому цей момент має бути пам’ятним, красивим, оригінальним та незабутнім. При цьому вона обов’язково має відповісти “Так”. Насамперед потрібно зрозуміти, чи достатньо ви перевірили власні почуття, чи готові ви до серйозного кроку у своєму житті, і що після цього буде. Якщо ви твердо вирішили одружитися, потрібно переконатися, що ваша половинка теж позитивно до цього ставиться.

Якщо вона згодна, потрібно підготуватися до пропозиції. Також потрібно вигадати спосіб, як це краще зробити. Тут немає жодних обмежень, від банальної до шаленої пропозиції. Тому потрібно включити усю свою фантазію.

Найголовніше, щоб ваша жінка ні про що не підозрювала до останнього моменту. Ви повинні зберігати інтригу. До вибору місця потрібно підійти відповідально, оскільки воно може нагадувати дівчині про неприємні моменти у житті. Можна традиційно попросити її руки у затишному ресторанчику чи кафе, де за звичайною бесідою зробити пропозицію. Це можна зробити у місці, де проходило ваше перше побачення. Якщо ви хочете зробити це незвичайно, то потрібно переконатися, що дівчина готова до несподіваних і карколомних сюрпризів.

Деякі намагаються робити це наодинці, оскільки вважають це інтимним. Інші чоловіки навпаки, роблять це в розпал вечірки. Тому існує безліч варіантів, і ви можете зробити оригінальну пропозицію або схоже на інші. Багато дівчат чекають, що цей момент буде чарівним, проте зрадіє, якщо ви не готуватимете феєричний сюрприз, і просто скажіть заповітні слова. Тому думайте та дійте.